دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۲
پیوند دین و هنر در مساجد؛ رسالت خطیر فعالان رسانه‌ای در تقابل با جنگ شناختی دشمن

حوزه / سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد (فهما) آذربایجان شرقی با مدیریت حوزه‌های علمیه استان دیدار و گفتگو کرد. در این نشست راهبردی، بر لزوم ارائه محتوای دینی با زبان هنر، به‌روزرسانی رویکردهای تربیتی برای پیوند نسل جدید با هویت تاریخی و همچنین نقش‌آفرینی فعالان مسجدی به عنوان رزمندگان خط مقدم جنگ رسانه‌ای تاکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تبریز، در راستای تحقق اهداف مشترک فرهنگی و هنری مساجد، حجت الاسلام محمدامین عنایتی سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی با حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل روشن تن مدیریت حوزه علمیه این استان دیدار و تبادل نظر کرد.

محور اصلی این نشست، گسترش هم‌افزایی و تعاملات رسانه‌ای میان ستاد فهما و حوزه‌های علمیه به منظور ارائه مفاهیم عمیق دینی با بهره‌گیری از زبان رسای هنر در بستر مساجد و با محوریت روحانیت بود.

در این دیدار، ضرورت اتخاذ رویکردهای نوین و به‌روزرسانی‌شده برای ارتباط موثر با نسل جدید مورد بررسی قرار گرفت. طرفین تاکید کردند که برنامه‌ریزی‌های فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که پیوند نسل امروز با تاریخ و تمدن غنی خویش گسسته نشود؛ بلکه این ارتباط با تکیه بر مبانی تربیتی مستحکم قرآن و عترت با قدرت و درایت بیشتری مدیریت و هدایت گردد.

بخش دیگری از این نشست به تبیین تکالیف امروز فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای مساجد اختصاص داشت. در این جلسه تصریح شد که فعالان این عرصه، رزمندگان خط مقدم تولید محتوا و مدیریت میدانی (کف خیابان) در جنگ شناختی و ترکیبی فعلی هستند و رسالت سنگینی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی بر عهده دارند.

در پایان این دیدار، بر اصل تبیین منویات رهبر شهید انقلاب اسلامی در حوزه تولید محتوای رسانه‌ای هم‌سو با اهداف مشترک فرهنگی و هنری برای مخاطب امروز تاکید شد. حاضران خاطرنشان کردند که لبیک به سومین رهبر انقلاب و اطاعت محض از اوامر ولایت، نخستین و مهم‌ترین تکلیف یک رزمنده در میدان نبرد بی‌امان با دشمن صهیونیستی و منافقان داخلی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha